USLOVI KORIŠĆENJA

Uslovi korišćenja

Posetom i/ili kupovinom na našoj online prodavnici “Dekoracije za kuću”  prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da tekst pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo. “Dekoracije za kuću” zadržavaju pravo da bez prethodnog obaveštavanja korisnika vrše izmene i dopune Uslova korišćenja.

Komunikacija

Sa portalom “Dekoracije za kuću” komunicirate putek kontakt forme ili elektronskim putem (office@dekoracijezakucu.rs), kako Vam više odgovara. Ukoliko niste sigurni da ćete ispravno popuniti narudžbenicu, možete nas pozvati na telefon 060 3370 504  i Vaše osnovne podatke ili sve to poslati u SMS poruci ili putem Vajbera, a mi ćemo Vam poslati naručene proizvode u najkraćem roku. Naša komunikacija prema vama će biti obavljana putem Vašeg maila, obaveštenjima koja ćemo objavljivati na ovom sajtu i putem telefona. Ukoliko dođe do nepredviđenih okolnosti u vezi isporuke bićete obavešteni na telefon.

Izjava o zaštiti privatnosti

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost podataka naših kupaca. Prikupljamo samo osnovne podatke o kupcima kao i podatke neophodne za poslovanje i komunikaciju sa korisnicima u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Podaci koji su nam protebni su Vaše Ime, Prezime, Telefon i Adresa kako bismo Vam poslali naručene proizvode. Ove podatke ne dobija niko sem nas i kurirske službe koja Vam dostavlja paket. Takođe, potreban nam je i Vaš e-mail kako bismo Vas obavestili o primljenoj narudžbini, kada možete očekivati paket i u slučaju da postoji neki problem sa narudžbenicom. Ukoliko nemate e-mail adresu, sva komunikacija će se obavljati preko telefona.

Plaćanje se vrši isključivo platnim karticama Svi podaci o korisnicima/kupcima predstavljaju poslovnu tajnu i dostupni su samo zaposlenima, kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla i slanje paketa i krirska služba koja dostavlja pakete na željenu adresu. Svi zaposleni su odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Newsletter ili Mail lista

Kupovinom na našem sajtu bićete automatski prijavljeni na našu Mail listu i primati povremene mejlove, uglavnom obaveštenja da je okačen nov tekst na Blog stranicu. Možete se odjaviti sa Mail liste na dnu maila koji dobijete od nas.

Reklamiranje na sajtu

Reklamiranje na sajtu “Dekoracije za kuću” može se obavljati po dogovoru.

Opisi proizvoda

Internet prodavnica “Dekoracije za kuću” nastoji da sve proizvode opiše što je bolje moguće. Takođe, “Dekoracije za kuću” ne garantuju da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda potpuno tačni, pouzdani, kompletni i bez grešaka jer i mi preuzimamo opise direktno od proizvođača. Ukoliko se dogodi da proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na našem sajtu, možete ga vratiti pouzećem isključivo u nekorišćenom stanju i sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam uredno vratiti Vaš novac.

Slike proizvoda na sajtu su ažurne i predstavljaju proizvod koji će kranji kupac dobiti, ali ne garantujemo potpunu autentičnost. Zadržavamo mogućnost greške ili razlike u pogledu boja i sitnih detalja.

Cene proizvoda

Sve cene proizvoda koje su navedene na sajtu su sa uračunatim PDV-om i plaćenom poštarinom. Sajt “Dekoracije za kuću”  je jedini online shop u Srbiji koji snosi troškove plaćanja poštarine  Trudimo se da sve informaije, a time i cene proveravamo i ažuriramo, ali molimo korisnike da imaju razumevanja i strpljenja ukoliko dođe do nekih grešaka.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

Dekoracije za kuću zadržavaju pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave i naknadne objave, promene podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci sajta nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena smatraće se nevažećom osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Rok isporuke

Rok isporuke za proizvode naručene na našem sajtu je 10-20 dana. Često se može dogoditi da roba stigne i pre 10 dana ali je ne retka situacija i da roba kasni više od 20 dana. Nažalost to zavisi od više faktora i "Dekoracije za kuću" ne može garantovati tačan rok isporuke ali 10-20 dana je najčešći period za koji proizvod stigne do kupca

Reklamacije

Online prodavnica Dekoracije za kuću prihvata reklamiranje proizvoda u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača Sl. Glasnik RS“, br. 62/2014 i 6/2016 – i pravilima dobre prakse.